onsdag 26. august 2015

3-3 mot Stjørdals Blink

3-3 mot Stjørdals Blink. Dessverre var vi ikke med når kampen startet. 0-1 etter 1 min og 0-2 etter 4 min. Og 0-3 etter 25 minutter. Vi gjorde det veldig vanskelig for oss! Heldigvis våknet vi og etter 0-3 tok vi over kampen. En redusering før pause og vi fikk trua på at dette var mulig. Etter halvspilt 2.omg hadde vi utlignet til 3-3. Derfra og inn dominerte vi og hadde flere sjanser til å sette det avgjørende målet. Selv om vi ikke klarte å vinne kampen, visste spillerne moral og leverte en god 2.omgang. Målscorere var Fredrik 2 og Petter 1.

Vi reiste oss på imponerende måte, men det var likevel en skuffet gjeng i garderoben. Guttene vil så gjerne vinne og dette føltes litt som tap. Det er mange dårlige tapere i gruppa, og det betyr vel at vi har mange vinnerskaller.