onsdag 9. september 2015

Seier 2-1 over Verdal


I dag tok vi 3 poeng på en dårlig dag. Det startet bra med riktig aggressivitet og flere gode tilløp, og vi tok fortjent ledelsen etter ca 10 min. Målet kom etter et flott brudd og en god gjennombruddspasning av Sindre som Elias, kampens beste spiller, satte i mål. Dette så lovende ut. Det kan se ut som guttene tror at dette skal bli lett match mot et svakt Verdal, for de finne bevegelsene og aggressiviteten det første kvarteret blir borte. Vi faller litt sammen og inviterer Verdal inn i kampen og lar de utligne til 1-1.
Resten av kampen blir veldig uryddig og upresis og vi sliter med å få til spill. Bare glimtvis klarer vi å få til noe av det vi ønsker. Heldigvis er det vinnervilje i laget og guttene trykker til litt ekstra fra start i 2.omgang og vi klarer etterhvert å trykke inn 2-1. Matchvinner blir Jonas som kriger ballen i mål etter at vi hadde vunnet flere dueller i forkant.
Vi vinner på en dag vi er langt unna vårt toppnivå. Guttene skal ha ros for at de hindret Verdal i å skape sjanser og for at de trygt kontrollerte i land 3 poeng.