onsdag 2. september 2015

Seier 4-1 over Nardo

Selv om Nardo har hatt et par sterke resultater i høst, tok vi turen over elva med håp om 3 poeng. Det ble en sikker 4-1 seier og vi er fortsatt med å kjemper i tet av 0-divisjon.

Vi tok ledelsen etter 2 minutter etter en scoring av Sander H. Til pause stod det 1-1. Fredrik scoret det viktige 2-1 målet på frispark. Ingen tvil om at han har en meget god skuddfot. 3-1 kom etter godt slått frispark av Sander H., som Anders akkurat passe aggressivt mot keeper, var meget delaktig i at gikk i mål. Jørgen satte spikeren i kista med 4-1.

Gratulere til alle spillere etter nok en meget godt gjennomført kamp! Ros til Bjørn Erik som har lagt grunnlaget for de gode prestasjonene med gode treningsøkter og en flott evne til å trykke på de rette knappene før og under kamp.

Fredrik og Sindre var naturligvis veldig godt fornøyd etter kampen.